Известие

Collapse
No announcement yet.

Мерцедеси с двигатели от Фиат груп

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мерцедеси с двигатели от Фиат груп

http://news.ibox.bg/news/id_237192494
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Е сега вече ще завладеем света
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

то и следващия модел голф ще е с двигател на фиат
      Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

да ревеме ли да се смееме ли...
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
          Що бе - значи качеството се вдига щем МБ искат , а те за товарните вече са си подписали споразумението - там знаете че ИВЕКО са много добри и то от години
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
            Първоначално публикувано от proper
            Що бе - значи качеството се вдига щем МБ искат , а те за товарните вече са си подписали споразумението - там знаете че ИВЕКО са много добри и то от години
            брат, с толкова клетви си продадох немския курник преди 10-тина години че...... знаех си че съдбата ще ми го върне един ден....
            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

а те за товарните вече са си подписали споразумението - там знаете че ИВЕКО са много добри и то от години
              не, че нещо, но има още доста какво да се желае от Ивеко докато стигнат нивото на Волво и Скания
              ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
              ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin
                а те за товарните вече са си подписали споразумението - там знаете че ИВЕКО са много добри и то от години
                не, че нещо, но има още доста какво да се желае от Ивеко докато стигнат нивото на Волво и Скания
                Скания да ма Волво са ги минлаи отдавна
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                  Мъри от това дето каза по-голям смех нема пич

Волво е около 2 пъти по-здраво от Скания и около 5 пъти по здраво от Ивеко това не го казвам ей така просто да си чеша пръстите, а от личния опит на много хора с които контактувам относно този вид техника, само да отбележа, че баща ми има транспортна фирма и се занимава с транспорт от около 30г. така, че камионите ги поназнайва
                  Ман и Даф също може да се каже, че са с малко по-добри от Ивеко, виж като цена Ивекото е доста добро възоснова, на което реализират добри продажби
                  ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Мъри от това дето каза по-голям смех нема пич

Волво е около 2 пъти по-здраво от Скания и около 5 пъти по здраво от Ивеко това не го казвам ей така просто да си чеша пръстите, а от личния опит на много хора с които контактувам относно този вид техника, само да отбележа, че баща ми има транспортна фирма и се занимава с транспорт от около 30г. така, че камионите ги поназнайва
                    Ман и Даф също може да се каже, че са с малко по-добри от Ивеко, виж като цена Ивекото е доста добро възоснова, на което реализират добри продажби
                    Тва което разправяш,са шофьорски приказки!Ивеко в момента като разход на гориво са на нивото на Скания от R-серията при клас 420-430 коня А на Сканията мотора се разработва съвместно с американските фирми Детройт дизел и Къминс За камиони не ми говори,наслушал съм се
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Мерцедес се тупат в гърдите,като на Джийп моторите са си ВМ,но нали са тяхна собственост в момента,и на моторите имат отляти прости емблемки
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                        Тва което разправяш,са шофьорски приказки!Ивеко в момента като разход на гориво са на нивото на Скания от R-серията при клас 420-430 коня А на Сканията мотора се разработва съвместно с американските фирми Детройт дизел и Къминс За камиони не ми говори,наслушал съм се
                        вирус точно ти много добре знаеш, че по-добра оценка за камиона от тази на шофьора трудно някой ще даде Аз лично съм присъствал на разговор на собственик на 150 ТИР-а с шофьорите си относно наблюденията им за новия Актрос и новото Волво, говорим за евро 5 двигателите, човека си питаше хората относно това какви са им наблюденията за машините, вървеж, разход на гориво, комфорт, возия и т.н.
                        и освен това познавам поне 10 човека със Скании L-ки, на който им е правен основен ремонт на по 600-700к км, и още толкова със Волва F-ки и FH-ки на 2 000 000км без основен ремонт
                        айде стига сме разводнявали темата на човека, камионите ше ги оправяме с теб на icq-то
                        ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Аз не съм много в час, но чух мнение на собственик на транспортна фирма

Той в момента е фен на ДАФ защото имат по-малко електроника, което от неговия личен опит е предпоставка за по-малко проблеми.

За Ивеко каза само че ако бяха с по-малко електроника щаха да са му в фаворитите.
                          2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                          GSM: 0888 520 600

Comment

Добър спор се оформя, продъжете го в друга тема. Доста интересно ми стана с тия камиони и тирове
                            Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Е сега вече ще завладеем света
                              Мури на тая снимка вече си с триста,нали?
                              Alfa 156 1,6 T.S.'99
                              Omega 2.5 TDS '97
                              Alfa 156 2.0 T.S. '97
                              Alfa 146 2.0 T.S. '97

Comment

Working...
                              X