Известие
Collapse
No announcement yet.
Мерцедеси с двигатели от Фиат груп
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от properда ревеме ли да се смееме ли...2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от properда ревеме ли да се смееме ли...Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasа те за товарните вече са си подписали споразумението - там знаете че ИВЕКО са много добри и то от годиниALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Първоначално публикувано от KostadinПървоначално публикувано от BatVasа те за товарните вече са си подписали споразумението - там знаете че ИВЕКО са много добри и то от годиниFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от KostadinПървоначално публикувано от BatVasа те за товарните вече са си подписали споразумението - там знаете че ИВЕКО са много добри и то от години
Волво е около 2 пъти по-здраво от Скания и около 5 пъти по здраво от Ивекотова не го казвам ей така просто да си чеша пръстите, а от личния опит на много хора с които контактувам относно този вид техника, само да отбележа, че баща ми има транспортна фирма и се занимава с транспорт от около 30г. така, че камионите ги поназнайва
Ман и Даф също може да се каже, че са с малко по-добри от Ивеко, виж като цена Ивекото е доста добро възоснова, на което реализират добри продажбиALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Първоначално публикувано от KostadinПървоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от KostadinПървоначално публикувано от BatVasа те за товарните вече са си подписали споразумението - там знаете че ИВЕКО са много добри и то от години
Волво е около 2 пъти по-здраво от Скания и около 5 пъти по здраво от Ивекотова не го казвам ей така просто да си чеша пръстите, а от личния опит на много хора с които контактувам относно този вид техника, само да отбележа, че баща ми има транспортна фирма и се занимава с транспорт от около 30г. така, че камионите ги поназнайва
Ман и Даф също може да се каже, че са с малко по-добри от Ивеко, виж като цена Ивекото е доста добро възоснова, на което реализират добри продажбиА на Сканията мотора се разработва съвместно с американските фирми Детройт дизел и Къминс
За камиони не ми говори,наслушал съм се
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfaТва което разправяш,са шофьорски приказки!Ивеко в момента като разход на гориво са на нивото на Скания от R-серията при клас 420-430 коняА на Сканията мотора се разработва съвместно с американските фирми Детройт дизел и Къминс
За камиони не ми говори,наслушал съм се
Аз лично съм присъствал на разговор на собственик на 150 ТИР-а с шофьорите си относно наблюденията им за новия Актрос и новото Волво, говорим за евро 5 двигателите, човека си питаше хората относно това какви са им наблюденията за машините, вървеж, разход на гориво, комфорт, возия и т.н.
и освен това познавам поне 10 човека със Скании L-ки, на който им е правен основен ремонт на по 600-700к км, и още толкова със Волва F-ки и FH-ки на 2 000 000км без основен ремонт
айде стига сме разводнявали темата на човека, камионите ше ги оправяме с теб на icq-тоALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Аз не съм много в час, но чух мнение на собственик на транспортна фирма
Той в момента е фен на ДАФ защото имат по-малко електроника, което от неговия личен опит е предпоставка за по-малко проблеми.
За Ивеко каза само че ако бяха с по-малко електроника щаха да са му в фаворитите.2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
Comment